Om Fröjds firma

Jag heter Matilda Mattsson Fröjd. Jag är 30+ och har alltid älskat att skriva. Efter en journalistexamen, en sväng i lotteribranschen och några år inhouse på två olika företag, bestämde jag mig för att starta egen firma. 

Jag har alltid jobbat hårt och vill alltid leverera över förväntan. Jag drivs av frihet och nyfikenhet. Därför provade jag nyss på att flytta från Stockholm till Soukolojärvi för att prova på livet i Norrbotten.

Vill du lära känna mig bättre? Att blogga är till och från en stor del av mitt liv. Ta en titt: 

  • En ren Fröjd började som en vardagsblogg, blev en tinderblogg och gick sedan tillbaka till att bli ett utlopp för mina vardagsbetraktelser.

  • MarathonMatilda däremot, började som ett sätt för mig att bevisa för omvärlden att jag minsann också kan springa maraton. Bloggen är inte särskilt aktiv, men instagramkontot @marathonmatilda är en skön plats för dig som gillar kravlös träning (spoiler: jag har en medalj från Stockholm Marathon 2018).

  • Skjul med hjul handlar om min och min sambos resa mot att bygga en husbil av en van. Även det projektet har ett instagramkonto som logiskt nog heter @skjul.med.hjul

 

Vi hörs!

canon Färdigt-3.jpg